Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Mullsjö
MUL

Krav på seger - nedflyttning hotar Thorengruppen

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Tio poäng att hämta in med bara fyra matcher att gå på. Team Thorengruppen behöver gå rent genom SSL:s slutspurt och först ut är hemmamöte med Mullsjö.


Team Thorengruppen - Mullsjö

Söndag 16:00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Thorengruppen: F, F, F, F, V

Fem senaste Mullsjö: F, V, F, V, V

Läget är minst sagt pressat i Umeås färskaste SSL-läger. Team Thorengruppen, som gör sin andra säsong i högstaligan, har gått igenom ett tungt halvår och är sist i tabellen. Avståndet upp till Örebro på andra sidan nedflyttningsstrecket är tio poäng stort med bara fyra matcher kvar att spela.

Fyra raka segrar är alltså ett måste för Thorengruppen, som allra helst behöver ta maximal poängskörd för att hålla hoppet vid liv. Det innebär att Umeålaget behöver vinst när Mullsjö den här helgen gästar i norr.

Formen hos de båda lagen skiftar, där Thorengruppen har en vinst på sina fem senaste. Mullsjö å sinda sida föll något överraskande senast hemma mot nästjumbon AIK (3-7), men hade innan dess gått starkt. Sett till de sex senaste står västgötarna på fyra vinster, något som räcker till en sjätteplats i tabellen. Lagkapten David Gillek är glädjande nog i form för Mullsjö med poäng i nio raka matcher.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Thorengruppen-Mullsjö via SSL Play.