Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Toppmöte väntar i Dalarna

20 oktober 2017 15:00
Matchguide

Det är ett riktigt toppmöte på menyn i SSL under lördagen när Falun tar emot Helsingborg. Serieledande Falun har uppfyllt alla förväntningar under säsongsinledningen och ställs nu mot succén från Skåne.


Falun - Helsingborg

Lördag 17:00 JALAS Arena

Fem senaste Falun: V, V, V, V, V,

Fem senaste Helsingborg: F, V, F, V, V

Falun var laget på allas läppar inför säsongen. Efter att ha bärgat SM-guldet ifjol föll även favorittipsen denna säsong på laget från Dalarna. Falun har heller inte gjort någon besviken i säsongsupptakten då man gjort rent hus i alla matcher man spelat. Sex matcher - sex segrar.

Senast satt det dock hårt åt och krävdes förlängning innan segern kunde säkras i bortamötet med Storvreta. Men likväl en seger, och Falun har bevisat för allt och alla att man så här långt i årets SSL är laget att slå.

Frågan är om Helsingborg är laget som kan ta sig an den utmaningen. Helsingborg fick, precis som Falun, en smakstart på årets säsong där vinsterna radade upp sig.

Nu på sistone har det dock kommit in lite grus i maksineriet då de senaste tre matcherna har slutat med två förluster. Dock är Helsingborg fortsatt med i den absoluta tabelltoppen, och det borgar för ett riktigt hett möte under lördagen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Helsingborg via SSL Play.