22 Apr 1 match

Höllviken tog en krigarseger mot Växjö

11 oktober 2017 21:45
SSL Herr

Höllviken stod för en riktig krigarseger under torsdagskvällen när man vände och vann mot Växjö. Gästerna tog därmed sin andra raka seger samtidigt som Växjö förlorade för andra matchen i rad.

Växjö-Höllviken 6-7 (1-1,2-3,3-3)

Mål Växjö: Magnus Jansson 2, Ludwig Persson, Oliver Johansson, Johan Roos, André Andersson,

Mål Höllviken: Christoffer Andersson 3, Dennis Sjöstedt 2, Johannes Wilhelmsson, Kim Lundström

Växjö kom till kvällens möte med blickarna mot en ny trepoängare då de åkte på säsongens första förlust senast mot Helsingborg. Gästande Höllviken ville dock ta sin andra seger för säsongen.

Trots att hemmalaget hade de vassaste målchanserna i den första perioden så stod det 1-1 efter de första 20 minuterna. Växjö kunde sedan gå ifrån till en 3-1-ledning i den andra perioden, men då vaknade gästerna till. Johannes Wilhelmsson var först med att reducera innan Christoffer Andersson kunde göra både sitt andra och tredje mål för kvällen och se till att gästerna hade ledningen inför den sista perioden.

Sista perioden var även den jämn både resultatmässigt och skottmässigt, men gästerna krigade på ordentligt och kunde behålla ledningen. Växjö gjorde allt i sin makt för att få in en kvittering men när slutsignalen ljöd stod det klart att Höllviken tog sin andra raka seger och Växjö fick se sig besegrade - igen.