Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher

Forwarden förlänger: "Endre har tydliga mål"

25 april 2018 10:00
SSL Dam Silly

Förra sommaren hittade Isabella Ström tillbaka till Gotland. Där blir 22-åringen kvar i Endretröjan på ett nyskrivet kontrakt.


Efter att ha slagit igenom på SSL-scenen i Endretröjan valde Isabella Ström 2016 att testa sina vingar hos Rönnby. Ett år senare var forwardstalangen tillbaka på Gotland och i ICA Maxi Arena. Återkomsten till Endre slutade med sju poäng och ett uttåg redan i kvartsfinalspelet - nu laddar Ström för en revansch.

– Endre har tydliga mål och förutsättningar för att lyckas, och jag känner att min drivkraft till att fortsätta utvecklas som spelare passar bra in i den miljön. Inför nästa säsong vill jag hitta tillbaka till mina offensiva egenskaper och få ut mer av dessa, säger Isabella Ström via ett pressmeddelande och utvecklar;

– Jag känner att jag under säsongen som varit utvecklat mitt spel på delar av planen som jag inte varit lika trygg i tidigare och jag hoppas det kan vara nyckeln till att jag blir en mer komplett spelare.

Den 22-åriga forwarden har kritat på för en fortsättning med Endre, där det nya avtalet löper över nästa säsongen. Isabella Ström har noterats för 13 U19-landskamper och hennes toppnotering i SSL kom redan debutsäsongen 2014/2015 med 19 poäng. Året efter nådde klubben semifinal, men målet för framtiden ligger ännu högre.

– Endre är just nu på en spännande resa med mål att ta guld, en resa som jag vill fortsätta vara med på och bidra till. Jag har tidigare fått äran att vara med och ta SM-brons med Endre och nu är drömmen att vi ska ta hem SM-guldet tillsammans. Att få göra det inför vår publik skulle vara otroligt häftigt!