Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Helsingborg
FCH

Kan Helsingborg resa sig i kvartsfinal tre?

19 mars 2018 11:30
SSL-slutspelet

Efter två möten mot Storvreta i kvartsfinalen ligger Helsingborg under med 2-0 i matcher. Det första mötet vann Storvreta klart med 10-5, men under lördagen var det desto jämnare och det blev en uddamålsseger för Uppsalalaget. Kan skåningarna få dem på fall denna gång?


Storvreta - Helsingborg

Måndag 19.00 IFU Arena

Ställningen i matchserien: 2-0 i matcher till Storvreta.

I den första kvartsfinalen vann Stovreta klart med 10-5, när sedan ront två spelades i Helsingborg Arena under lördagen var skåningarna med desto mer i matchen. Hemmalaget hade en 3-1-ledning inför den sista perioden, men trots att Helsingborg hade fler skott på mål så kunde Storvreta ta vara på sina chanser och vinna med 4-3. Stovretas Robin Nilsberth gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen under lördagen. Medan Jimmie Pettersson, Niklas Winroth och Tobias Gustafsson fortsätter att producera mål för uppsalalaget. Noterbart är att poängkungen Valdemar Ahlroth saknades senast.

Frågan är nu om Helsingborg kan få giganterna på fall och förlänga matchserien med minst en match? Vinner Storvreta ikväll har Uppsalalaget chansen att avgöra matchserien på torsdag på bortaplan. Skåningarnas Nico Salo har svarat för tre mål på de två första kvartsfinalmatcherna och frågan är om målformen håller i sig även i det tredje mötet? Johan Skoglösa svarade för sitt första mål i SSL-slutspelet 2017/2018 senast.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Helsingborg via SSL Play.