Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Lindås
LIND

Mullsjö söker hemmaformen - jumbon Lindås gästar

31 oktober 2018 12:00
Matchguide

Mullsjö AIS har efter tre matcher hemma i Nyhemshallen ännu inte fått segerjubla. På onsdagskvällen gästar västgötska Lindås, som i sin tur vill bryta den dystra trenden på sex raka förluster och resa sig från platsen som SSL:s jumbo.


Matchen:

Mullsjö - Lindås

Onsdag 19:00 Nyhemshallen

Formen:

Mullsjö: V, V, F, V, F

Lindås: F, F, F, F, F

Rubrikerna:

– Mullsjö är åter hemma i Nyhemshallen efter två raka bortafighter. Laget vann de bägge matcherna med 8-4 - mot Höllviken respektive Örebro - och har på de fem senaste matcherna plockat tre vinster. På hemmaplan är det däremot annorlunda. De tre matcherna laget har spelat inför sin hemmapublik har slutat i förluster. Ska den trenden brytas på onsdagskvällen?

– Gästande Lindås har haft en tuff inledning på sin nykomlingssäsong i SSL. Efter premiärsegern mot Örebro har laget fallit i sex raka fighter och knåpat ihop fyra poäng. Platsen som jumbo kan västgötarna dock lämna vid seger i Nyhemshallen ikväll - och upp till säker mark är det i skrivande stund två poäng.

Johan Nygårdh var glödhet och satte tre baljor i Mullsjös segermatch mot Örebro senast.

– Lindås Albin Jansson är inne i en fin poängform. Centern, som är tvåa i lagets interna poängliga, har gjort tre mål och tre assist på de senaste tre matcherna.