Tisdag
09 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Endre
END
Borta
Täby
TÄBY

Slutspelsklara lag möts i Visby

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Både Endre och Täby har med fem omgångar kvar av SSL:s grundserie säkrat en plats i slutspelet. Nu slåss lagen för bästa möjliga position när man drabbar samman i Visby.


Endre - Täby

Söndag 13:00 ICA Maxi Arena

Fem senaste Endre: F, F, F, F, V

Fem senaste Täby: F, F, V, F, F

Trots en fyra matcher lång förlustrad har Endre redan säkrat en plats i vårens kommande slutspel. Detta främst på grund av lagets starka första halva av säsongen, där man länge låg i toppen av SSL och var ett tufft lag att möta. Det är framförallt på hemmaplan som gotlänningarna har fått spelet att stämma. Endast två förluster har inkasserats i ICA Maxi Arena - där båda matcherna slutade 6-3 för motståndarna - vilket gör Endre till seriens bästa hemmalag efter Mora och Pixbo.

En poäng före Endre hittar vi Täby. Likt sina motståndare på söndagen är laget sedan tidigare klara för striden om SM-pokalen och jobbar nu för att belägra starkast möjliga position. Närmast kommer man från en tung uddamålsförlust hemma mot Rönnby där gästerna sent i den tredje perioden lyckades vända ett 3-1-underläge till seger med 3-4. Moa Tschöp fanns i vanlig ordning med bland poängproducenterna och är därmed fortsatt den enda spelaren i hela SSL som gjort poäng i varje match.