Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher
Hemma
Lindås
LIND
Borta
Falun
FAL

Sex poäng från Enström när Falun besegrade Lindås

13 februari 2019 21:25
SSL Herr

Det blev inte tvåsiffrigt denna gång när Lindås och Falun drabbades samman - men det var gästerna som var det starkaste laget och åkte hem med tre nya poäng till Dalarna. Matchen slutade 4-9 till Falun som nu har sex poäng upp till serieledande Storvreta.


Resultatet:

Lindås - Falun 4-9 (1-3, 1-3, 2-3)

Mål Lindås: Patrik Malmström 2, David Fredriksson, Tim Oskar Wiklund

Mål Falun: Rasmus Enström 2, Alexander Galante Carlström 2, Malte Lundmark, Casper Backby, Johannes Larsson, Omar Aldeeb, Emil Johansson

Rubrikerna:

– Det bjöds på hårt spel i inledningen av matchen mellan Lindås och Falun. Och efter drygt elva och en halv minut kom kvällens första mål. Rasmus Enström gav gästerna ledningen och utökade ledningen till 2-0 kort därefter. Patrik Malmström blev första målskytt för Lindås när han reducerade för hemmalaget, men innan första perioden var slut hittade Rasmus Enström fram till Alexander Galante Carlström.

– I den andra perioden var det fortsatt Falundominans och gästerna fick in ytterligare tre bollar bakom Viktor Johansson i Lindåskassen. Lindås lyckades inte rubba Faluns grepp om matchen i den sista perioden heller, och dalalaget vann till slut med 4-9.

– Lindås poängkung Patrik Malmström var poängbäst för hemmalaget ikväll och svarade för två mål och en assist. Hos gästerna var det Rasmus Enström som var hetast - två mål och fyra assist. Även Emil Johansson hade en fin kväll med ett mål och tre assist.

– Kvällens poäng ger inga tabellförändringar. Falun är fortsatt tvåa med 54 poäng - sex poäng efter serieledande Storvreta. Samtidigt som Lindås är kvar på jumboplatsen med åtta poäng.