Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mora
MORA
Borta
Täby
TÄBY

Heta toppduellen - Mora gör upp med Täby

28 oktober 2018 10:00
Matchguide

Två av ligans absolut största ställs mot varandra. KAIS Mora med en riktig kross i bagaget ska i hemmaborgen stångas med formtoppade Täby, som siktar på att förlänga sin segerrad.


Matchen:

KAIS Mora - Täby

Söndag 17:00 Idre Fjäll Arena

Formen:

KAIS Mora: V, F, V, V, V

Täby: V, V, V, V, V

Rubrikerna:

– Det blev riktigt stora siffror när duon sopade banan med sitt motstånd i fredags. Täby gjorde processen kort med Jönköping och sprang ifrån till 8-1, samtidigt som Mora efter vissa besvär knäckte Karlstad på bortamark. Dalalaget skickade dit bollar i slutperioden och vann med 10-3.

– Moa Gustafsson levererade ett hattrick i vinsten och ökade sin målskörd för säsongen fyra gånger om. Poängbäst i KAIS Mora var dock succévärvningen Johanna Hultgren. Forwarden noterade två mål och två assist i storsegern.

– Vad gäller Täby var Moa Tschöp inte sämre, utan landade också på fyra poäng i fredags efter bland annat ett hattrick. Backen tog i och med det över poängligaledningen i SSL. Tschöp står på sex mål och 14 assist.

– Mora går för att klättra förbi Täby i tabelltoppen idag. Bara en poäng skiljer duon åt, där Täby står på 16 och tack vare har hand om tredjeplatsen. Vinnaren av dagens tungviktskamp kommer fortsätta att flåsa IKSU och Pixbo i nackskinnet.