Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Jönköping
JIK

Slutspelsjagande Jönköping möter toppjagande Falun

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Båda lagen kommer från en 7-6 vinst, men medan Falun slåss för seriesegern så kämpar Jönköping för en slutspelsplats som de verkligen har inom räckhåll. Under lördagen möts de i ett mycket viktigt möte.


Falun-Jönköping

Lördag 17:00 i JALAS® Arena

Fem senaste Falun: V, V, F, V, V.

Fem senaste Jönköping: V, F, F, V, V.

Falun kommer från en tajt tillställning mot Helsingborg, där dalalaget drog längsta strået mycket tack var att lagkaptenen Rasmus Enström stod för ett hattrick. Enström är i gott slag igen efter två poänglösa matcher dessförinnan. Falun, med sex segrar (två av dem i förlängning) på de sju senaste, går som de har gjort större delen av säsongen, det vill säga bra. De jagar serieledande Storvreta och är just nu endast en poäng bakom Uppsalaklubben.

Jönköping fick förra helgen stryk i den viktiga matchen mot Sirius, två lag som kämpar kring slutspelsstrecket. I onsdags var Jönköping tillbaka på SSL-planen för att besegra Örebro med 7-6 i en lika viktig match. Segern innebar en stort steg närmare slutspel för nykomlingen som definitivt inte tittar bakåt (eller nedåt). Nu är Jönköping bara en poäng utanför slutspel och med fyra lag inom två poängs marginal som kämpar om de två sista platserna till topp åtta är varje match oerhört viktig för Jönköping. En tuff uppgift väntar i Falun i helgen, men Jönköping har visat flera gånger under sin första SSL-säsong att de inte räds topplag.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Jönköping via SSL Play.