Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Dalenmålvakt förlänger: "Stabil och med stor potential"

19 mars 2018 15:05
SSL Dam Silly

IBK Dalen har förlängt kontraktet med målvaktslöftet Amie Nilsson. 21-åringen blir Umeåklubben trogen i ytterligare två säsonger.


Efter att ha anlänt till IBK Dalen från allsvenska Team Thorengruppen under säsongen, står det nu klart målvakten Amie Nilsson förblir Umeålaget trogen. Detta bekräftar klubben på sin hemsida under måndagseftermiddagen. 21-åringen, som har bakgrund i Riksinnebandygymnasiet, förlänger sitt kontrakt med ytterligare två säsonger.

– Jag tycker det ska bli spännande och roligt att vara en del av Dalen under dessa år. Den första tiden jag har varit i klubben har varit inspirerande och har motiverat mig att bli en bättre målvakt. Hur vi avslutade denna säsong visar att vi har något på gång och jag tycker det ska bli otroligt spännande att få vara med på den resan, sade Amie Nilsson i en intervju till Dalens hemsida.

Klubbdirektören, Urban Karlsson, ser stor potential i sitt målvaktslöfte, vars moderklubb är Hofors IBK.

– Amie är en ung och utvecklingsbar målvakt som tillsammans med Matilda Wirthig känns som ett riktigt bra målvaktspar som sporrar varandra till fortsatt utveckling på ett mycket bra sätt. Jag tror de kommer att bli ännu bättre nu när de lärt känna varandra lite mer. Amie är en stabil målvakt som jag ser stor potential i, sade klubbdirektören till Dalens hemsida.