Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Höllviken
HIBF

Jagad duo - Höllviken vill bryta trenden

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Örebro och Höllviken håller sig båda på rätt sida om nedflyttningsstrecket. Marginalen på fem poäng kan nu växa till åtta, när duon mäter krafterna i Idrottshuset.


Örebro - Höllviken

Lördag 13:00 Idrottshuset

Fem senaste Örebro: F, F, V, V, F

Fem senaste Höllviken: F, F, F, F, F

Förutsättningarna har den senaste månaden kastats om för Höllviken. För efter sju raka förluster har skåningarna gått från att jaga slutspel till att tvingas blicka bakom sig i nedflyttningsstriden. Formen är med andra ord mycket svag, men en tröst är att lagets profilspelare fortsätter att leverera. I onsdagens knappa förlustmöte med Sirius (3-4 efter förlängning) gjorde poängmaskinerna Pontus Karlson Martell och Johannes Wilhelmsson återigen mål.

Samtidigt som Höllviken jagas underifrån är det läget detsamma för Örebro. Närkingarna står på 27 poäng, samma antal som helgens skånska motstånd, och placerar sig på trettonde plats i SSL-tabellen. Nykomlingens resultat har varit tunga en längre tid, men nyss hade Örebro en period med två raka vinster.

Därefter har det däremot blivit dubbla nederlag, närmast i form av 6-7 borta mot Jönköping. Där stod Simon Palmén för ett mål och två assist och sommarens profilvärvning har nu poäng i fem raka matcher. Just poäng är vad både Örebro och Höllviken jagar - fem poäng skiljer ner till nästjumbon AIK på nedflyttningsplats.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-Höllviken via SSL Play.