Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Falun
FAL

Ska hemmastarka Mullsjö rubba Falun?

24 november 2017 15:00
Matchguide

Ett av seriens bästa hemmalag tar emot serieledarna och de regerande mästarna Falun. Dalalaget föll senast och vill nu studsa tillbaka omgående - medan Mullsjö siktar på att förlänga sin hemmasvit och krypa än närmare topplaceringarna.


Mullsjö-Falun

Söndag 17:00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: V, F, V, V, V

Fem senaste Falun: F, V, V, V, F

Mullsjö AIS är efter 12 spelade omgångar i SSL fortsatt oslagbara hemma i Nyhemshallen. Inte en enda poäng har man tappat i sin hemmaborg, där man senast besegrade Örebro Kings under onsdagskvällen med 6-3. Det starka hemmaspelet är en av anledningarna till att man har förts upp till en tredjeplats i ligan - och inför helgens omgång parkerar man bara två poäng bakom Storvreta. Uppsalaklubben har i sin tur lika många pinnar upp till serieledande Falun - och det är just dalalaget som gästar västgötarna på torsdagskvällen.

De regerande mästarna Falun föll för andra gången den här säsongen - dessutom för andra gången med 8-5 - när man besökte Linköpings Sporthall i onsdags. Efter en mållös förstaperiod vann man mittakten med 5-4, men Linköping skulle slå tillbaka serieledarna rejält i den tredje och kunde till slut gå segrande ur striden. Även om avståndet ner till tvåan Storvreta krymper är Faluns förstaplats i ligan intakt. Detta mycket tack vare en storstjärna som nu har kommit igång på riktigt. Alexander Galante Carlström har varit pålitlig i poängmakande då han under de fyra senaste matcherna stått för imponerande 14 poäng - varav 13 av dessa är mål.

Frågan är nu om Mullsjö ska förlänga sin fina svit på hemmaplan - eller om Falun blir det första laget att stjäla poäng från Nyhemshallen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Falun via SSL Play.