Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Finsk landslagsforward till Endre

9 april 2018 09:20
SSL Dam Silly

Endre IF fortsätter att värva. Gotlänningarna presenterade på måndagsförmiddagen sitt tredje nyförvärv - den finska landslagsforwarden Milla Nordlund.


På måndagsförmiddagen presenterade Endre IF en förstärkning på forwardssidan. Den finska landslagsspelaren Milla Nordlund ansluter från TPS Åbo på ett ettårskontrakt.

– Milla var på besök redan i januari och gjorde att väldigt bra intryck på oss. Hon har haft en stor roll i sitt TPS Åbo där hon producerat både mål och assist i mängder. Utöver poängmakare är hon en rivig forward som gillar det fysiska spelet. Vi ser fram emot att följa Millas fortsatta utveckling i Endre IF den kommande säsongen, säger Jonas Åström, i klubbens Sportkommité, i ett pressmeddelande.

20-åringen, som är uttagen i den finska landslagstrupp som ska spela Euro Floorball Tour i slutet av månaden, är förväntansfull inför att komma till SSL.

– Jag ser mycket fram emot min första säsong i Endretröjan och jag förväntar mig många bra och tuffa matcher. Jag är väldigt förväntansfull och det ska bli spännande att komma till ett nytt lag, nytt land och ny liga. Jag vill utvecklas som spelare genom att få nya erfarenheter i SSL och självklart är VM 2019 med det finska landslaget ett stort mål.

Nordlund svarade för 41 poäng, 20 mål och 21 assist, i den finska ligan under den gångna säsongen.