Söndag
03 Dec 4 matcher
Tisdag
05 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 6 matcher
Tisdag
12 Dec 1 match
Onsdag
13 Dec 1 match
Torsdag
14 Dec 4 matcher
Idag 6 matcher
Söndag
17 Dec 6 matcher
Tisdag
19 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 2 matcher
Onsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 2 matcher
Fredag
29 Dec 1 match
Tisdag
02 Jan 1 match

Rivalkamp om DM-guldet: "Tävling på allvar"

7 augusti 2017 15:30
SSL Herr

I vinter konkurrerar Dalen och Team Thorengruppen i SSL. Men redan ikväll gör rivalerna upp om den lokala makten - i en stekhet DM-final.


Dalen och Team Thorengruppen har vuxit ut till tydliga konkurrenter. De båda Umeålagen spelade förra säsongen för första gången någonsin tillsammans i SSL, och ikväll skrivs ytterligare ett kapitel i rivaliteten.

DM-titeln står på spel och Dalen har tagit sig till finalen via en storseger över Umeå City. Fredagens semifinal slutade hela 11-3 till Dalen, som spred målskyttet över nio spelare.

– Jag är inte nöjd med vår förstaperiod där vi gjorde för mycket misstag. Men sedan kommer vi in i det allt eftersom, framförallt från den andra perioden och framåt. Jag är jättenöjd att vi gör elva mål, säger tränaren Jonatan Brolin till Dalens hemsida om semifinalvinsten.

Ikväll 18.30 väntar kampen om den lokala äran och på andra sidan står rivalen Thorengruppen. DM-finalen blir alltså en derbyfight, något som Brolin ser fram emot.

– Det känns kul att spela DM-final och det är bra för många spelare att få en sån här match. Nu är det tävling på allvar mot en konkurrent och det är en bra erfarenhet.

Spana in Dalens matchtrupp till DM-finalen på klubbens hemsida.