Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Endre värvar - poängmaskin skriver långt avtal

12 mars 2018 14:00
SSL Dam

Hon har öst in poäng för Linköping och testat vingarna i Sirius. Nu blir Endre nästa anhalt för den 23-åriga forwarden.


Maja Lijeroth har hunnit med att spela för både Sirius och Linköping den här säsongen. Nu är 23-åringen även klar för Endre, en flytt som sker till nästa säsong. Den gotländska klubben gör därmed sin första värvning och Liljeroths kontrakt sträcker sig fram till 2021.

– Maja är en spelare som vi har haft ögonen på sedan några år tillbaka och är en spelartyp som kommer att passa bra in i vår trupp. Hon är en rightforward som har sina spetskvaliteter i avsluten, en spelartyp som vi saknat de senaste säsongerna, kommenterar sportkommitténs Jonas Åström för Endres hemsida.

De tre senaste säsongerna har Maja Liljeroth huserat i SSL, där det under denna tid blivit 70 matcher och 74 poäng. Hennes främsta egenskap ligger i målskyttet och under debutåret i ligan blev det 24 fullträffar från forwarden.

– Jag har fått ett jättebra intryck av Endre IF och föreningen har lika höga ambitioner som jag har. Att få chansen att komma till ett av topplagen i SSL sporrar mig till att bli en ännu bättre innebandyspelare och jag vill vara med och bidra på alla sätt jag kan, berättar Liljeroth för Endres hemsida och utvecklar;

– Jag är en vinnarskalle ut i fingerspetsarna och älskar att tävla, oavsett om det är träning eller match. Jag tycker om att använda mitt skott och lägger ner ett hårt arbete över hela banan för att komma i bra lägen för att göra mål.