FAL

Kan Dalen stoppa ett flygande Falun?

16 mars 2018 15:00
SSL-slutspelet

Kvartsfinalen mellan Dalen och Falun vänder till Umeå där hemmalaget tar sikte på att utjämna matchserien. För att lyckas med då så måste Dalen få stopp på gästernas offensiv med Alexander Galante Carlström i spetsen.

Dalen - Falun

Lördag 19:00 Umeå Energi Arena

Ställningen i matchserien: 1-0 i matcher till Falun

I en rafflande första kvartsfinal så vann Falun med 6-4 på hemmaplan. En planenlig seger enligt alla förhandstips, men Dalen stod för en riktigt bra insats och Falun var pressat då gästerna hade med sig 3-3 efter två spelade perioder.

I den tredje periodn orkade inte gästerna hålla uppe samma tempo som Falun, men nu väntar en ny match och frågan är om Dalen lärt sig läxan och på nytt kan skrämma Falun?

För att lyckas med det, så måste Faluns offensiva spel stoppas. Falun har varit ett av seriens målgladaste lag hela säsongen och har sin fixstjärna Alexander Galante Carlström i högform. Målsprutan bjöd på två mål senast.

I hemmalaget så är det värt att hålla ett extra öga på Patrik Rokka som även han bjöd på två mål i senaste matchen, och frågan är vem av dessa poängstarka herrar som kan ta sitt lag på sina axlar och leda till seger?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-Falun via SSL Play.