Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Helsingborg
FCH

Hett mittenmöte stundar i Mullsjö

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Det är sexan mot sjuan som drabbar samman i Nyhemshallen. Både Mullsjö och Helsingborg kommer till spel för att studsa tillbaka från sina respektive förlustmatcher - samtidigt som bägge lagen går för att befästa slutspelsplatsen.


Söndag 17:00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: F, V, V, F, V

Fem senaste Helsingborg: F, F, V, F, F

Efter två raka på främmande mark är Mullsjö åter tillbaka i sin hemmaborg. I Sporthallen i Linköping åkte man senast på en uddamålsförlust med 3-2 efter att dessförinnan tagit en tungt trepoängare i 6-2-segern mot Mölnlyckelaget Pixbo. Laget går för att befästa sin plats över det första strecket i tabellen när man gästas av ett bortasvagt Helsingborg på söndagseftermiddagen.

Helsingborg har haft det fortsatt tufft på bortaplan. Laget från Sundets Pärla har inte vunnit på fyra raka matcher utanför Helsingborg Arena där man i den senaste föll i en rafflande förlängning mot Jönköping. Dessutom kommer skåningarna med ett hemmanederlag i ryggen efter att Växjö med dryga minuter kvar av ordinarie matchtid satte det avgörande 3-2-målet i onsdags. Likt söndagens motstånd Mullsjö siktar Helsingoborg på att öka avståndet ner till slutspelssträcket och dessutom bryta sin mörka bortatrend.

Lagen har mötts två gånger tidigare den här säsongen - där de båda har inkasserat varsin hemmaseger.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Helsingborg via SSL Play.