Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Växjö
VÄX

Helsingborg siktar på att närma sig Växjö

17 januari 2018 11:30
Matchguide

Helsingborg jagar Växjö i tabellens toppskikt och när lagen under onsdagen möts är det två revanschsugna gäng som ställs mot varandra. Snöpliga förluster är vad båda lagen kommer från och viktiga poäng står på spel.


Helsingborg-Växjö

Onsdag 18:30 i Helsingborg Arena A

Fem senaste Helsingborg: F, V, F, F, V.

Fem senaste Växjö: F, V, V, F, V.

Helsingborg kommer närmast från en förlängningsförlust mot Jönköping, nykomlingen som har visat fin form på slutet. Annars har Helsingbrogs form varit av varierande karaktär. Laget har bara fem poäng upp till fjärdeplatsen, samtidigt som skåningarna "bara" är sju poäng före senaste motståndaren Jönköping, som är närmast jagande lag under slutspelsstrecket. Andreas Lindholm gjorde fyra mål för sitt Helsingborg i senaste matchen och är lagets mest formstarka spelare.

Växjö ligger fem poäng före Helsingborg i tabellen och kommer från en uddamålsförlust mot Pixbo. Ett Pixbo som har blandat och gett på slutet, men som trots allt är ett starkt motstånd. Innan dess hade Växjö två raka vinster och siktet är helt klart inställt på en topp 4-placering när vi nu går in i den avslutande delen av grundserien. I förlusten senast mot Pixbo gjorde André Andersson två mål för Växjö, som nu vill plocka en viktig fullpoängare när man åker ner till Helsingborg.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Helsingborg-Växjö via SSL Play.