Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Höllviken
HIBF

Sankell mot nya mål - Växjö söker revansch

19 januari 2018 15:00
Matchguide

I höstens dramatiska möte stod Höllviken som segrare i Fortnox Arena. Nu ska Växjö få upprättelse, med en skyttekung som åter hittat nätet.


Växjö - Höllviken

Lördag 18:00 Fortnox Arena

Fem senaste Växjö: V, F, V, V, F

Fem senaste Höllviken: F, F, V, V, F

SSL-säsongen 2017/2018 har varit stundtals tuff för Jesper Sankell. Poängen har visserligen trillat in för Växjös offensive vapen, men målen har långa stunder lyst med sin frånvaro. I onsdagsmötet med Helsingborg kom dock trendbrottet, när Sankell slog till med dubbla fullträffar. Forwarden adderade även en assist och såg på närmast egen hand till att Växjö vann med siffrorna 3-2.

Bortavinsten innebar att smålänningarna snabbt studsade tillbaka från förlusten i mötet innan, då hemma mot Pixbo. Nikals Nordéns manskap har annars en stabil formkurva och slåss om placeringarna på SSL:s övre halva. Nu väntar match mot ett lag som krigar för slutspelsplats - nämligen Höllviken.

Skånelaget har efter sina två raka vinster på hemmamark nu gått poänglösa två matcher i följd. Mot Växjö kan dock Höllviken gå in med starkt självförtroende, främst då med tanke på 7-6-segern i just Fortnox Arena under hösten. Returmötet i Halörhallen vanns däremot av Växjö, men smålänningarna vill garanterat ha revansch även hemma. Matchen är av stor vikt för Höllviken som har sex poäng till både slutspel och nedflyttning.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Höllviken via SSL Play.