Söndag
03 Dec 4 matcher
Tisdag
05 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 6 matcher
Tisdag
12 Dec 1 match
Onsdag
13 Dec 1 match
Torsdag
14 Dec 4 matcher
Idag 6 matcher
Söndag
17 Dec 6 matcher
Tisdag
19 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 2 matcher
Onsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 2 matcher
Fredag
29 Dec 1 match
Tisdag
02 Jan 1 match

Malmös nyförvärv för hemsidan: "Utmanande att göra bytet"

8 augusti 2017 16:20
SSL Dam

I somras tog Anna Nilsson klivet från Staffanstorp och moderklubben IK Stanstad. För Malmös hemsida berättar nu 18-åringen om sin första tid med SSL-laget.


Malmö har precis som många av sina seriekonkurrenter värvat friskt under sommaren. Ett av de nya namnen in i truppen är Anna Nilsson, som när hon skrev på blev första nyförvärv in i Malmö.

Nilsson hämtades då från IK Stanstad, en klubb som forwarden hade representerat ända sedan ungdomsåren. Förra säsongen var det spel i division 1 som gällde och det slutade med 39 fina poäng från 18-åringens sida. Nu väntar debut i SSL till hösten och ett stort kliv för talangen.

– Det har varit väldigt roligt och utmanande att göra bytet. Jag känner att utvecklingen går framåt hela tiden, berättar Anna i en intervju för Malmös hemsida.

Under måndagen spelade Skånelaget sin första träningsmatch och med på planen fanns då nyförvärvet från Staffanstorp. Nu sätter Malmö snart av mot Prag för Czech Open. Cupspelet blir nästa chans för lagets nyförvärv att visa upp sig, något som Anna Nilsson siktar på.

– Jag har kommit in i laget väldigt bra. Men jag ser fram emot att lära känna alla ännu bättre och få känna hur det är att tillhöra FBC-familjen. Jag ser så klart också fram emot matchspel med laget!

Läs intervjun med Anna Nilsson i sin helhet via Malmös hemsida.