Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Pixbo vände efter mardrömsstarten

23 november 2017 21:13
ssl herr

AIK gick ifrån till en tremålsledning i första perioden, men Pixbo visade upp en riktigt stark moral, vände och vann till slut. Max Wahlgren går från klarhet till klarhet, gjorde hattrick och var givetvis en av segerorganisatörerna.


AIK-Pixbo 4-6 (3-1, 0-4, 1-1)

Mål AIK: Oskar Hagberg, Andreas Stefansson, Kevin Lieback Asp 2

Mål Pixbo: Max Wahlgren 3, Jens Milesson, Anton Eriksson, Linus Henriksson

Kevin Lieback Asp har kommit igång ordentligt för AIK den senaste tiden och han var en av tre hemmaspelare som såg till att stockholmarna gick fram till 3-0 efter 15:27. Pixbo reducerade i slutskedet av perioden, och det målet blev psykologiskt viktigt.

För i andra kom gästerna ut och sköljde över motståndet. Fyra raka mål gjorde att Pixbo hade vänt till ledning och ställningen 3-5 efter två perioder, och Max Wahlgren satte två av målen. Det innebär att han nu har gjort poäng i nio raka matcher och han var inte nöjd där.

I inledningen av tredje perioden ökade han på Pixbos ledning ytterligare och det var ordentlig uppförsbacke för AIK, trots den riktigt fina starten på matchen. Det hjälpte inte att Lieback Asp reducerade till 4-6 utan Pixbo tog hem segern, den fjärde på lagets fem senaste matcher. För AIK innebar det andra raka förlusten.