Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Niklas Winroth: "I Storvreta siktar vi alltid högt"

14 juli 2017 09:25
SSL Herr

Det väntas lite sommarledighet i de flesta klubbarna runt om i Sverige, men ingen av spelarna kommer förmodligen ligga på latsidan för det. Det kommer nämligen inte Niklas Winroth och hans Storvreta att göra.


Niklas Winroth och hans Storvreta hamnade på en fjärdeplats i tabellen. Det tog sedan tyvärr stopp i semifinalen mot mästarna Falun, efter att ha förlorat med 4-1 i matcher.

– Säsongen kändes väldigt lång, speciellt för oss med Champions cup och även VM för många spelare i laget. För laget gick det också mycket upp och ner och tillslut blev Falun för starka i semifinalen, berättar Niklas Winroth.

Tankar och målsättningar inför kommande säsong?

– Kommande säsong vill jag ta ytterligare steg i min karriär och vill vara med och producera på ett annat sätt än tidigare. Lagets målsättning har vi inte pratat om än men i Storvreta siktar vi alltid högt och går alltid för att vinna titlar, säger 27-åringen.

Siktar man högt och vill vinna titlar så gäller det att inte ligga på latsidan. Det är något som varken Niklas Winroth eller de övriga spelarna i Storvreta kommer att göra.

– Vi har tränat hårt en period nu och kommer köra tester innan sommarledigheten. Under sommaren blir det lite eget ansvar men vi följer ett hårt schema så det är bara att ligga i. Jag tror vi kommer komma bättre tränade än någonsin till nästa säsong, avslutar Niklas Winroth.