Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Linköping
LIBK

Kan Linköping gå om tabelltrean Pixbo?

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Räkna med ett jämnt möte när Pixbo tar emot Linköping under lördagen. I de tidigare mötena under säsongen har Pixbo vunnit en och Linköping en. Det skiljer dessutom bara tre poäng mellan lagen i toppen av tabellen, och östgötarna jagar nu för att gå om.


Pixbo - Linköping

Lördag 16.00 Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: F, V, F, F, V

Fem senaste Linköping: V, V, F, F, V

Pixbo har haft det tufft de senaste matcherna och har på de fem senaste matcherna förlorat tre och vunnit två. I det senaste mötet mot Jönköping krigade man till sig en poäng efter att ha gjort två mål på åtta sekunder i slutminuten. Dessutom har man gett blandat resultat på hemmaplan och formen från de fem senaste speglar även resultaten för de fem senaste hemmamatcherna, tre förluster och två vinster. Hemmalaget ligger just nu på en tredjeplats i tabellen, vilket kan komma att ändras efter lördagens match mot Linköping. Östgötarna ligger nämligen endast tre poäng efter och kan gå om med bättre målskillnad.

På de fem senaste matcherna har Linköping en vinst mer än Pixbo och har visat en fin form på bortaplan med sju vinster på elva bortamatcher. Felix Lanver levererar fortfarande och har på de tre senaste matcherna svarat för fem mål och en assist. En som däremot fick gå poänglös från det senaste mötet var Gustav Fritzell som innan mötet mot Höllviken svarat för poäng i åtta raka matcher.

Det har varit jämna drabbningar mellan Pixbo och Linköping tidigare under hösten. I det första mötet vann Linköping borta med 7-5. Pixbo tog sedan revansch i Östergötland den 17 december och vann med 8-6. Vem går segrande ur den viktiga lördagsstriden?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Linköping via SSL Play.