Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Helsingborg
FCH

Formkrock när Sirius och FCH jagar slutspel

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Sirius är ett av ligans hetaste lag. Helsingborg kämpar med formen. Det är skilda förutsättningar som gäller inför helgens möten, men där båda lagen kliver in med varsin slutspelsplats.


Sirius - Helsingborg

Söndag 17:00 IFU Arena

Fem senaste Sirius: V, V, V, F, V

Fem senaste Helsingborg: F, V, F, F, F

Den fantastiska formen håller i sig för Sirius. Sedan 4-9-smällen borta mot Falun den 29:e oktober har Uppsalalaget spelat 13 matcher - och vunnit tio. Det mesta går Sirius väg för tillfället och det blev extra tydligt i vinsten tidigare i veckan.

Höllviken slogs då tillbaka på bortamark, sedan Joakim Olsson kvitterat en halvminut från slutet. I förlängningen avgjorde sedan Johan Widh till 4-3 och Sirius tog två viktiga poäng. Det gör att blåsvart håller sig som tabellsjua med 37 poäng på kontot, endast ett före Dalen som jagar under kvartsfinalstrecket.

Ett annat lag som är högst inblandat i striden om slutspel är Helsingborg. Precis som Sirius står skåningarna på 37 pinnar, men där slutar också likheterna. För medan Sirius radar upp vinster är det motsatt läge för Helsingborg, som är inne i en tung period. Onsdagens bittra 6-7-förlust hemma mot Falun var Helsingborgs sjätte nederlag sett till de sju senaste matcherna.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Sirius-Helsingborg via SSL Play.