Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Dubbellicens förstärker Falun: "Tror vi får positiv utveckling"

31 januari 2018 13:15
SSL Herr

Falun går in till en vår med förväntad SM-guldstrid. Då väljer tabelltvåan att plocka in en av Allsvenskans främsta poängkungar på dubbellicens.


Måns Höglin har stått för en imponerande säsong i Allsvenskan. Granlos klara frontfigur har skickat 19 mål i nät och nått upp i 33 poäng på 17 spelade matcher. Talangens framfart har lockat intresse från Falun, som nu kommit överens med Granlo om en deal gällande Höglin.

18-åringen kommer att stå skriven på dubbellicens säsongen ut. Det innebär att Måns Höglin kan gå fritt mellan Granlo och Falun, som alltså får användning för poängkungen i sin jakt på ett nytt SM-guld.

– Vi är naturligtvis glada att Måns skriver på en dubbellicens med oss för resterande del av säsongen. Det är ett bra sätt för oss att lära känna varandra och vi tror att Måns precis som vi får en positiv utveckling av detta. Jag vill även passa på att tacka Granlo BK för ett gott samarbete och en bra dialog kring spelaren och dubbellicensen, säger sportgruppens Filip Nordkvist till Faluns hemsida.