Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Utlandsproffset vänder hem - skriver på för Endre

14 augusti 2017 09:45
SSL Silly Dam

Ett år i Schweiz fick räcka och nu är backen tillbaka i SSL. Endre har presenterat 22-åringen, som tidigare spelat för både Falun och Uppsala.


Endre har lockat till sig en av SSL:s återvändande spelare den här sommaren. För efter att ha spelat i schweiziska Zug en säsong väljer Frida Eriksson att komma hem till Sverige. Den 22-åriga backen har tecknat ett ettårigt avtal med Endre, en klubb som gett bra intryck på nyförvärvet.

– Det har känts jättebra på ön, jag blev välkomnad på ett väldigt bra sätt och det känns redan som att jag har kommit in bra i gruppen. Laget har en väldigt bra lagsammanhållning och jag ser verkligen fram emot att få genomföra säsongen tillsammans med dem, säger Frida Eriksson till Endres hemsida.

– Mina intryck är att det är en väldigt seriös men jordnära klubb med bra förutsättningar till att utvecklas. Laget är ett härligt gäng med stora målsättningar.

Tidigare på meritlistan har Eriksson med sig spel i både Falun och Uppsala. Totalt har det blivit 101 SSL-matcher, slutspel inräknat, och det är rutin som nu anländer till Gotland.

– Mina förväntningar är att vi ska spela en rolig innebandy och fortsätta utvecklas som lag. Man vill alltid bli utvecklas och därför förväntar jag mig att vi kommer göra allt som står i vår makt för att vara ännu bättre än den förra säsongen, utvecklar Frida Eriksson.