Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Sirius
SIR

Fortsätter IKSU sin segersvit?

17 november 2017 11:30
Matchguide

IKSU är i en strålande form för tillfället och radar upp segrarna. Dessutom har man visat upp en stor effektivitet där man fullkoliken sprutar in mål. Fortsätter det när ett pånyttfött Sirius kommer på besök?


IKSU - Sirius

Fredag 18:30 IKSU Sportcenter

Fem senaste IKSU: V, V, V, V, V

Fem senaste Sirius: V, V, F, F, F

IKSU hade en liten tyngre start på säsongen, men nu på sistone har man verkligen fått spelet att stämma och segrarna har nu radat upp isg efter varandra. Något som gjort att IKSU börjat klättra i tabellen.

Förutom segrarna har också målskyttet kommit igång på allvar. Det är bara Täby som gjort fler mål framåt än IKSU, men fortsätter Umeålaget som man gjort på sistone, lär man snart vara förbi Täby i den kolumnen. Faktum är att IKSU stått för hela 49 mål på sina fem senaste matcher. Ett otroligt målsnitt med andra ord.

Nu ställs man mot Sirius. Ett Sirius som kommer med två raka segrar i ryggen och som senst vann borta mot Linköping med 4-3 i en tät match. En seger som gav tre oerhört viktiga poäng som tog Sirius upp på slutspelsplats.

Dessutom stod Sirius för en av sina starkaste insatser innan uppehållet när Rönnby besegrades med klara siffror, så IKSU får helt klart se upp. För Sirius är på gång på allvar.