Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Malmö
MAL

Drama in i det sista - slutspelsplats står på spel

16 mars 2018 15:00
Matchguide

Sista SSL-omgången är här och vi bjuds på ett stekhett möte av yttersta vikt. Dalen tar emot Malmö hemma i Umeå Energi Arena - och i potten är en plats i det kommande slutspelet.


Dalen - Malmö

Lördag 15:40 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: V, F, F, V, V

Fem senate Malmö: V, F, V, F, F

Säsongens sista grundseriematch i SSL är här och vi bjuds på dramatik ända in i det sista. IBK Dalen belägrar inför lördagseftermiddagen den sista slutspelsplatsen - men tätt bakom flåsar Malmö FBC. Nu ställs de mot varandra i en direkt avgörande fight, där Malmö behöver full pott för att ta sig förbi västerbottningarna.

Efter två raka förluster mot Pixbo respektive Täby studsade Dalen tillbaka senast. I Södertälje besegrade man nästjumbon Telge med 5-0 och tog tre blytunga poäng i kampen om en topp 8-placering - och segern var framförallt viktig då Malmö parallellt besegrade Endre.

Just Malmö ligger inför den sista omgången bara en poäng bakom västerbottningarna efter segern mot Endre. Skåningarnas form har dock inte varit allt för solid och dessutom föll man med tunga 4-6 senast man ställdes mot Dalen. Malmö har således en desto större revanschlust och frågan är om de kan stjäla den sista slutspelsplatsen och förlänga sin säsong.