Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Dalen
DAL

Sista chansen - Höllviken jagar Dalens plats

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Segern senast gav andrum nedåt - nu blickar Höllviken åter mot slutspel. Hemma i Halörhallen är seger över tabellåttan Dalen ett måste om drömmen ska leva kvar.


Höllviken - Dalen

Söndag 15:00 Halörhallen

Fem senaste Höllviken: V, F, F, F, F

Fem senaste Dalen: V, F, V, F, F

Höllviken öppnade det nya året fint och tog ett par tunga skalper. Där och då doftade skåningarna en frisk slutspelsbris, men en usel formkurva gjorde att tabelläget ändrades drastiskt. Sju förluster senare kom till sist trendbrottet förra helgen.

Det ödesladdade bortamötet med Örebro vanns med 5-3 efter Johannes Wilhelmssons show. "JW" spelade fram till SAMTLIGA fem mål och Höllviken landade en viktig trepoängare, som innebär marginal på fem pinnar ner till slutspelsstrecket. Samtidigt skiljer åtta poäng upp till kvartsfinalplats - där Dalen just nu befinner sig.

Umeågänget har med näbbar och klor kämpat sig kvar på åttondeplatsen, men är jagade av flera lag. I söndags kom en skön vinst för Dalen, som på hemmaplan tryckte till Pixbo Wallenstam med 6-5. Segerskytt blev kapten Ketil Kronberg i förlängningen. Vinsten var Dalens andra sett till de fem senaste matcherna och nu väntar alltså bortafight på skånsk mark.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Dalen via SSL Play.