Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match

Kan jumbon stoppa Sirius stjärna Joakim Olsson?

14 december 2017 11:30
Matchguide

Team Thorengruppen har åtta raka nederlag i SSL och jumbon hamnar allt längre från säker mark. Nu hoppas Umeålaget bryta förlustsviten, men då måste man stoppa Sirius och deras stjärna Joakim Olsson.


Team Thorengruppen-Sirius

Torsdag 18.30 Umeå Energi Arena

Fem senaste Thorengruppen: F, F, F, F, F

Fem senaste Sirius: V, V, F, F, V

Åtta raka förluster och endast två vinster på hela säsongen är jumbon Thorengruppens facit. Allra senast kommer laget från en 7-6 förlust mot AIK på bortaplan. Umeåklubben visade dock moral i matchen och var nära att vända underläge 5-0 och 7-2. På söndagen stod Mattias Hedlund för ett hattrick och möjligen är det just han som ser till att klubben bryter den långa förlustsviten. Det vill nästan till att laget börjar vinna nu då det är åtta poäng upp till torsdagens motståndare Sirius på säker mark.

Sirius kan alltså uttöka avståndet ner till Thorengruppen till hela 11 poäng. Uppsalaklubben har två raka segrar i SSL och det beror mycket på att lagets stjärnor Joakim Olsson och Johan Eriksson verkligen skiner för tillfället. Den förstnämnda leker verkligen innebandy för tillfället och har poäng i sju raka matcher - i de senaste tre har han gjort fem mål och sju poäng. Hans totalt 30 poäng på 16 matcher räcker till en åttondeplats i poängligan och 29-åringen har verkligen lyft laget från botten - nästan på egen hand.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Thorengruppen-Sirius via SSL Play.