Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Storvretas nyförvärv - skrev kontrakt under finalen

23 april 2018 08:46
SSL Herr Silly

Mitt under SM-finalen i Globen under lördagen passade Storvreta på att värva en ny spelare. Simon Götz som tidigare spelat i AIK skrev på ett tvåårskontrakt mellan den andra och tredje perioden.


Den 21-årige backen spelade i SSL denna säsong tillsammans med AIK. På 32 matcher svarade Simon Götz för 18 poäng fördelat på fem mål och tretton assist. Stockholmsklubben åkte ur högstaligan den här säsongen, men under lördagen stod det klart att Götz fortsätter i SSL - tillsammans med Storvreta.

– Jag vill spela i ett topplag med höga ambitioner som kan utmana om alla medaljer. Att få träna och spela matcher med de absolut bästa spelarna i världen ser jag som en otrolig utvecklingsmöjlighet för mig. Det blir även en bra helhetslösning för mig och flickvännen utanför innebandyn vilket betyder väldigt mycket, säger Simon Götz till Storvretas hemsida.

Simon Götz fanns på plats i Globen under SM-finalen och mellan den andra och tredje perioden skrev 21-åringen på ett kontrakt med Uppsalaklubben, ett kontrakt som sträcker sig över två år. Den tredje perioden fanns Simon Götz på plats det röda havet tillsammans med Storvretas supportrar.

– Otroligt kul att bli välkomnande direkt på det sättet. Jag blickar redan nu framåt mot nästa säsong och då ska det bjudas på show! hälsar Simon Götz till klubbens hemsida.