Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Mora
MORA
Borta
Sirius
SIR

Mora har kopplat greppet - matchboll hemma

27 mars 2018 11:30
SSL-slutspelet

Mora nollade Sirius senast i IFU Arena och nu är det dags för kvartsfinal tre. Där hemmalaget leder med 2-0 i matcher och kan alltså under tisdagen avancera till semifinal, samtidigt som Sirius är revanschsugna och vill förlänga matchserien.


KAIS Mora - Sirius

Tisdag 19:00 Unihoc Arena

Ställningen i matchserien: 2-0 till KAIS Mora

KAIS Mora har kopplat greppet om kvartsfinalen mot Sirius och har 2-0 i matcher, och kan med andra ord avancera till semifinal under tisdagen.

Senast de båda lagen drabbades samman i Unihoc Arena gick Mora segrande ur striden med 7-3, och i det senaste mötet vann dalalaget med klara 9-0. Sirius ska under tisdagen försöka få stopp på Elin Reinestrand som svarat för två mål och två assist på de två tidigare mötena och även Amanda Öhman var i god form senast och svarade för två mål. Anna Wijk fortsätter att producera poäng och har noterats för fyra assist i kvartsfinalerna, dock väntar Wijk fortfarande på första slutspelsmålet för säsongen.

Sirius blev som sagt nollade på hemmaplan senast och är förstås rejält revanschsugna när det är dags för kvartsfinal nummer tre. Två spelare som innan det senaste mötet har visat god form är Charlotte Bravo och Linda Englund, men det krävs att fler kliver fram för Sirius om de ska förlänga denna matchserie.