Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Örebro
ORE
Borta
AIK
AIK

AIK gästar formsvagt Örebro

14 december 2017 11:30
Matchguide

Ett av seriens formsvagaste lag går för att bryta sin blytunga förlustrad. Örebro har sju raka nederlag när man tar emot AIK hemma i Närke på torsdagen – ett AIK som i sin tur har vind i seglen efter segern mot jumbon senast.


Örebro - AIK

Torsdag 19:00 Idrottshuset Örebro

Fem senaste Örebro: F, F, F, F, F

Fem senaste AIK: V, F, F, F, F

I Närke hittar vi ett av SSL:s formsvagaste lag för tillfället. Örebro Kings har sju raka nederlag på sitt konto när man ställs mot AIK på torsdagskvällen - och man har i förlustmatcherna dessutom inte lyckats göra mer än tre mål. En av anledningarna till laget nu blivit seriens målsnålaste framåt har varit frånvaron av Simon Jirebeck. Lagkaptenen, som var tillbaka mot Sirius senast efter att ha missat tre matcher, är en av lagets viktigaste kuggar och har stått för majoriteten av poängmakeriet i Örebro. Nu hoppas laget att både han och tidigare formstarka Marcus Ekengren ska komma igång och att lagets dystra förlusttrend äntligen ska nå sitt slut på torsdagen.

AIK i sin tur är alltjämt belägrat i de nedre delarna av tabellen. Efter att ha förlorat fyra matcher i följd besegrade man jumbon Team Thorengruppen med 7-6 senast, vilket möjligtvis har givit Solnaklubben vind i seglen. Andreas Stefansson blev tvåmålsskytt och är lagets klart bäste poängplockare såhär långt med sina 19 mål och 6 assist. Hur många poäng det blir mot Örebro återstår att se - i en match som säkerligen kommer att bli av tight karaktär när båda lagen går för att hitta formen och klättra i SSL-tabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-AIK via SSL Play.