Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Helsingborg
FCH

Skånederby väntar i Halörhallen

1 december 2017 15:00
Matchguide

Säsongens andra Skånederby mellan Höllviken och Helsingborg står för dörren. Hemmalaget går för att ta revansch på sin rival - som i sin tur jagar fjärde raka segern.


Höllviken-Helsingborg

Söndag 16:00 Hallörhallen

Fem senaste Höllviken: V, F, V, F, F

Fem senaste Helsingborg: V, V, V, F, F

Höllviken plockade tre tunga poäng när man gästade Wallenstamhallen och Pixbo under onsdagen. I en tight och relativt målsnål tillställning kunde Christoffer Andersson sätta den tredje periodens enda mål, vilket betydde 3-2 och seger för skåningarna. Och just Christoffer Andersson fortsätter att visa en glödhet form. Forwarden har inte gått poänglös i en enda match (!) den här säsongen och placerar sig därmed i de översta delarna av den totala poängligan i SSL. Tillsammans med Johannes Wilhelmsson bildar man en fruktad anfallsduo, som på söndageseftermiddagen ska se till att Höllviken tar sin andra raka seger.

Men för att göra det krävs det att man rubbar Skånerivalen från söder. Helsingborg ligger sex poäng före Höllviken och är inne i en tre matcher lång vinsttrend när man gästar Halörhallen. I sin seaste match tog man trygg 6-2-seger hemma mot Örebro där Linus Nordgren stod för sitt första hattrick för säsongen. Nordgren har på de två senaste matcherna gjort sju poäng och visar upp en fin form i Helsingborg, som dessutom redan har poängpålitlige Jonathan Nilsson till sitt förfogande.

Lagen möttes i SSL:s andra omgång när Höllviken gästade Sundets Pärla - i en match som Helsingborg till slut vann med 5-3. Frågan är nu om hemmalaget tar revansch och närmar sig konkurrenten - eller om Helsingborg förlänger sin segertrend och tar ytterligare kliv upp mot toppen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Helsingborg via SSL Play.