DAL

Falun siktar på att koppla greppet om Dalen

19 mars 2018 11:30
SSL-slutspelet

Med 2-0 i matcher i ryggen vänder kvartsfinalserien mellan Falun och Dalen till Dalarna igen och där har hemmalaget chansen att koppla ett järngrepp om gästerna från Umeå. Lyckas man eller kan Dalen resa sig i sista stund?

Falun - Dalen

Måndag 19.00 JALAS Arena

Ställningen i matchserien: 2-0 i matcher till Falun.

Storfavoriten Falun har inte gjort någon besviken i inledningen av slutspelet då man segrat båda första matcherna i kvartsfinalen mot Dalen. Planenligt, men det har suttit hårt åt. I första matchen avgjordes matchen först i den tredje perioden, och senast var det återigen i den tredje perioden som Falun gjorde en avgörande vändning när man vann med knappa siffror, 7-6.

Nu vill det till att Dalen hittar sättet att vända de täta matcherna till sin fördel, för en förlust ikväll, och underläge 0-3 i matcher känns övermäktigt för Umeå-laget.

Återigen kan vi räkna med att det är lagens två stora målskyttar och stjärnor som kommer att leda sin lag i matchen. Alexander Galante Carlström i Falun fortsätter att ösa in mål, och i Dalen så är det Patrik Rokka som står för det mesta offensivt.

Kan Rokka vara tungan på vågen för Dalen, eller drar Galante Carlström det längsta strået ännu en gång?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Dalen via SSL Play.