03 Apr 2 matcher

Två hattrickskyttar i IKSU:s nya kross

15 oktober 2017 16:10
SSL Dam

Amanda Delgado Johansson och Johanna Hultgren gjorde tre mål vardera när IKSU krossade tabelljumbon Telge på söndagseftermiddagen.

IKSU-Telge 11-3

Mål IKSU: Amanda Delgado Johansson 3, Frida Norström 2, Cornelia Fjellstedt, Johanna Hultgren 3, Julia Nordin, Louisa Turton

Mål Telge: Terese Ahlqvist, Therese Gustafsson, Charlotta Ekstrand

Umeålaget IKSU följde upp 9-1-viktorian i derbyt mot Dalen i fredags följdes upp med ännu en storseger på söndagseftermiddagen. När tabelljumbon Telge gästade IKSU Sportcenter blev det en relativt ensidig historia - i en match som slutade med en tvåsiffrig seger för hemmalaget.

I den första perioden såg Amanda Delgado Johansson till att ge laget en 2-0-ledning - som blev än större när man klev in i mittakten. Väl där dominerade nämligen IKSU fullständigt och stänkte in ytterligare fyra baljor, där bland annat nämnda Delgado Johansson kunde fullborda sitt hattrick.

Med ställningen 6-2 efter två spelade perioder satte hemmalaget i ytterligare en växel och kunde också få sin andra hattrickskytt i matchen. Johanna Hultgren skrev in sig i målprotokollet tre gånger i följd och kunde sedan se till lag vinna med 11-3.