Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Falun
FAL

Mardrömsmotstånd för Örebro - serieledarna gästar

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Örebro jagar just nu poäng för att ta sig upp på säker mark i tabellen. Då ställs man mot tufft motstånd när serieledande Falun gästar. Örebro har haft det otroligt tungt mot Falun tidigare i säsongen och förlorat båda av de tidigare mötena, med 10-1 och 14-6.


Örebro - Falun

Lördag 13.00 Idrottshuset

Fem senaste Örebro: F, F, F, V, V

Fem senaste Falun: V, V, F, V, V

Efter nio raka förluster tog Örebro två efterlängtade segrar, men de senaste matcherna har man halkat tillbaka till förlustsviten. Närkelaget ligger just nu på en trettonde plats, men har bara två poäng upp till säker mark. En som visat fin form på senaste tiden i Örebro är Simon Palmén. 24-åringen svarade för ett mål senast mot AIK och har på de sex matcherna som han spelat innan dess gjort poäng i varje match, fem mål och tio assist.

Gästande Falun har en fin form och har endast förlorat tre matcher denna säsong, samtliga tre har kommit på bortaplan, något som kanske kan tala för hemmalaget. Falun hade det även tufft senast mot Dalen men kunde knipa extrapoängen efter förlängning. Mot Dalen saknades även båda poängkungarna Alexander Galante Carlström och Omar Aldeeb.

Örebro och Falun har mötts två gånger tidigare denna säsong, båda mötena har slutat i storförlust för Örebro. Serieledarna vann det första mötet med hela 10-1 och i möte nummer två blev det sammanlagt 20 mål, fjorton för Falun och sex för Örebro.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-Falun via SSL Play.