Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher

Falun befäste förstaplatsen

15 oktober 2017 21:09
SSL Herr

Regerande mästarna Falun plockade femte raka segern när AIK krossades med 7-3 på söndagen. Dalalaget befäster därmed sin förstaplats i serien och är fortsatt obesegrade såhär långt in på SSL-säsongen.


AIK-Falun 3-7

Mål AIK: Kevin Haglund 3

Mål Falun: Hassan Hajo 2, Omar Aldeeb 2, Rasmus Enström, Alexander Galante Carlström, Johannes Larsson

SSL-helgen avslutades med ett sent söndagsmöte mellan AIK och Falun. De regerande mästarna från Dalarna skulle efter den första perioden gå upp i en tremålsledning efter två mål av Omar Aldeeb och ett av Hassan Hajo - och någon temposänkning blev det knappast till den andra. Ytterligare tre mål smällde bortalaget in där Hajo fick bli tvåmålskytt tidigt, innan Johannes Larsson satte 5-0 i powerplay.

När Alexander Galante Carlström skickade in 6-0 efter halva den andra akten såg Falun ut att gå mot ett storseger, men Solnaklubben skulle vakna till liv komma tillbaka till den tredje - och det med en viss Kevin Haglund i spetsen. Nyförvärvet bjöd på ett hattrick när han snyggade till siffrorna i Solnahallen där de regerande svenska mästarna till slut vann med 7-3.

Därmed är Falun fortsatt obesegrade i årets upplaga av SSL och befäster sin förstaplats i serien. För AIK går det desto tyngre då man fortfarande står utan poäng på hemmaplan.