Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Storvreta
STO

Klassisk kamp - tar Dalen en ny skalp?

17 januari 2018 11:30
Matchguide

För en månad sedan satte Dalen stopp för rivalen Storvretas segerrad. Nu går Umeålaget för att upprepa bedriften - den här gången på hemmaplan.


Dalen - Storvreta

Onsdag 18:30 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: F, V, V, F, F

Fem senaste Storvreta: V, V, F, V, V

Dalen och Storvreta är två klassiska lag med en stark historik. Förra säsongen gjorde duon upp i en kvartsfinalserie som Uppsalalaget segrade klart i, men i SSL 2017/2018 har det varit jämnare. Efter Storvretas bortavinst (8-5) tidigt på säsongen slog Dalen tillbaka med besked den 12:e december, då laget med 6-4 vann i IFU Arena.

Resultatet satte stopp för en tre matcher lång segerstreak för Storvreta, som nu samlat på sig en ny vinstrad. Uppsalalaget har två segrar i följd bakom sig och har bara en förlust sett till de fem senaste matcherna. I tabellen är Storvreta kvar som tvåa.

Vad gäller Dalen fortsätter laget att envist klamra sig fast vid den sista slutspelsplatsen. Formen är stabil, med hälften vinster och hälften förluster över de sex senaste omgångarna. En spelare som verkligen hittat jämnheten är Ketil Kronberg. Den mångåriga lagkaptenen och fanbäraren har en poängsvit som sträcker sig över sex matcher.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-Storvreta via SSL Play.