Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
AIK
AIK
Borta
Storvreta
STO

AIK siktar på tredje raka mot serietvåan

15 december 2017 15:00
Matchguide

AIK går för tredje raka segern efter att ha kommit från en tung period. Nu ställs laget mot tabelltvåan Storvreta, som visat upp bra spel men som förlorade sin förra match.


AIK - Storvreta

Söndag 17:00 i Solnahallen

Fem senaste AIK: V, V, F, F, F.

Fem senaste Storvreta: F, V, V, V, F.

AIK har fått tillbaka lite självförtroende de senaste matcherna. I och med segrar över bottenlagen Team Thorengruppen och Örebro har Solnalaget hoppat tillbaka upp på vinnarspåret efter en tung period som fick dem att halka nedåt i tabellen. Förra matchen mot Örebro var lite proppen ur för AIK. Även om det inte blev mer än 9-6 till slut så var det en match som AIK kontrollerade från start till mål.

Nu är det dock upp till bevis för stockholmarna. Det är mot Storvreta de ska visa att det inte bara var för att de mötte tabellens två sista lag som det kom segrar i de senaste matcherna. Storvreta är fortfarande tvåa i tabellen trots en överraskande förlust senast mot Dalen. Storvreta hade spelet större delar av den matchen, men Dalen var effektivt och kunde utnyttja Uppsalalagets misstag. Nu återstår det att se om Storvreta kan studsa tillbaka. Det är kanske inte en alltför vågad gissning att de kan göra det med tanke på att de trots allt var spelmässigt bättre även i förra omgångens förlust.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ AIK-Storvreta via SSL Play.