Tisdag
09 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher

Endres poängdrottning förlänger

25 januari 2018 10:30
SSL Dam

Hon har gjort 22 poäng på 17 matcher denna säsong och går mot sin poängbästa säsong hittills. Under torsdagen stod det klart att Linnéa Wallgren förlänger sitt kontrakt med Endre.


Den 23-åriga värmländskan kom till klubben från Karlstad som korsbandsskadad, rehabtränade målinriktat och är nu tillbaka på allvar. Hon gör just nu sin andra säsong i Endretröjan och går poängmässigt mot sin bästa SSL-säsong i karriären.

– Min resa med Endre IF har minst sagt varit speciell och jag vågade knappt drömma om att det kunde bli så här bra. Jag är väldigt tacksam att jag fick de absolut bästa förutsättningarna för att göra en stark comeback från min korsbandsskada. Vägen har varit lång men tillsammans med min sjukgymnast Erik Lindberg och klubben har min innebandy och mentala styrka utvecklats, säger Wallgren till klubbens hemsida:

– Engagemanget och kärleken för innebandy som finns här på Gotland går knappt att beskriva, känslan att få springa in i Ica Maxi Arena och känna stödet från publiken stärker inte bara mig utan hela laget. Med Endre IF vill jag fortsätta utvecklas och målsättningen är ett SM-Guld med klubben och på sikt kunna få chansen i landslagssammanhang. I Endre IF har jag alla de förutsättningar jag behöver för att kunna ta ytterligare steg och nå mina. Samtidigt trivs jag otroligt bra här på ön och att förlänga med Endre IF kändes som en självklarhet för mig.

Endre och deras sportkommitté är glada över nyheten och Johan Åström i sportkommittén säger såhär om förlängningen:

– Vi i sportkommittén är väldigt glada att i ett så här tidigt skede kunna förlänga med Linnéa - hon har en betydande roll som poängspelare i Endre IF. Hon har gått igenom en tuff rehabiliteringsperiod under den förra säsongen där hon varit väldigt målmedveten. Hon har inte lämnat något åt slumpen, vilket vi tror är nyckeln till att hon lyckats så bra den här säsongen. En styrka och inställning vi värderar högt. Linnéa visade redan i slutet på förra säsongen att hon hade något bra på gång och har i år visat hur man levererar. Nu ser vi fram emot att fortsätta följa hennes utveckling de kommande två säsongerna där hon kommer vara en viktig pusselbit för oss.

Linnéa Wallgren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2020.