Söndag
10 Mar 7 matcher
Lördag
16 Mar 9 matcher
Söndag
17 Mar 5 matcher
Torsdag
21 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Hemma
Storvreta
STO
Borta
AIK
AIK

Revanschlystet AIK gästar Storvreta

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Storvreta har vunnit bägge de tidigare mötena mot AIK denna säsong. Nu går Solnaklubben, med vind i seglen efter trepoängaren senast, för att rubba Uppsalalaget och ta ytterligare kliv från bottenskiktet.


Söndag 16:00 IFU Arena

Fem senaste Storvreta: V, V, V, F, V

Fem senaste AIK: F, F, F, F, F

Storvreta fortsätter alltjämt att jaga serieledande Falun. Uppsalalaget belägrar andraplatsen i SSL och kan dessutom efter söndagseftermiddagens omgång skapa än mer andrum ner till nuvarande trean Pixbo. Hemma i IFU Arena tar man på söndagen emot AIK - ett lag som man två gånger tidigare under säsongen har besegrat. En av förgrundsfigurerna i just de segermatcherna har varit Valdemar Ahlroth, som utöver sin poängskörd mot Solnaklubben är inne i ett fin poänform. Forwarden har stått för tio poäng under de senaste fyra matcherna och lär säkerligen bli svårstoppad även på söndagen.

AIK kommer till spel med vind i seglen. I bottenmötet mot Örebro kunde man i den tredje perioden dra ifrån och till slut vinna med 9-4 - vilket gjorde att ett viktigt kliv förbi närkingarna togs samtidigt som man placerade sig på säker mark. När laget drabbar samman med tabelltvåan från Uppsala är det med två tidigare förluster under säsongen i bagaget - men också med en Andreas Stefansson i kalasform. Med sitt hattrick senast utökade den isländske landslagsmannen sin målskörd till 29 baljor, vilket gör honom till en av de målgladaste spelarna i SSL. Nu går AIK för en revansch och för att skapa än mer avstånd ner till bottenlagen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-AIK via SSL Play.