Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Alva Sjölund återvänder till Örnsköldsvik

15 augusti 2018 15:15
SSL Dam Silly

Backen Alva Sjölund spelade med Örnsköldsvik under hösten förra säsongen men åkte sedan till grannlandet Norge för en kortare sejour. Nu är hon är tillbaka, både i Sverige och Örnsköldsvik, och nu väntar SSL-spel.


Alva Sjölund spelade tio matcher för Örnsköldsvik under förra hösten och hann med åtta assist från sin backposition. Efter en kortare sejour i Norge är 21-åringen nu tillbaka i Sverige och Örnsköldsvik. Nu väntar dessutom SSL-spel för Sjölund som ser fram emot kommande säsong.

– Ska bli kul att få vara med på denna resa med Örnsköldsvik Innebandy i SSL. Det känns som att vi har ett intressant lag som kan överraska under säsongen, säger backen till Örnsköldsviks hemsida.

Sjölund har testat på spel både i Schweiz och Norge men ser nu fram emot att spela i världens bästa innebandyliga.

– Jag förväntar mig högre nivå på alla delar i spelat och är ödmjuk inför uppgiften, säger 21-åringen.

Kontraktet med Alva Sjölund är skrivet på ett år och föreningen beskriver sitt nyförvärv såhär:

– Alva Sjölund, ett nyförvärv som spelade med oss i höstas innan hon gjorde en utflykt till Norge är nu tillbaka i stan. Vi tror att Alva kan växa ut till en försvarsgeneral denna säsong som styr spelet från bakplan. Alva är en spelare som är bra i båda zonerna och har imponerat på oss under träningarna på försäsongen.