Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Malmö
MAL

Jönköping studsade tillbaka

20 oktober 2018 15:10
SSL Dam

Det var Malmö som öppnade målskyttet för dagen men därefter såg Micaela Lundmark och Felicia Glad till att tre poäng stannade i Jönköping. Matchen slutade 6-2 till hemmalaget.


Resultatet:

Jönköping - Malmö 6-2 (1-1, 2-0, 3-1)

Mål Jönköping: Moa Jakobsson, Felicia Glad, Ellen Svensson, Micaela Lundmark, Elin Rejgård, Gabriella Strandberg

Mål Malmö: Sanna Holmström, Cecilia Di Nardo

Rubrikerna:

– Malmö tog ledningen i matchen genom Sanna Holmström, men hemmalaget kvitterade bara fyra minuter senare. I mittenakten fick vi se ytterligare två mål från hemmalaget. Slutminuterna av matchen var ett riktigt målkalas med tre mål inom två minuter, och det var Jönköping som stod som segrare efter 60 spelade minuter.

– Micaela Lundmark som är hemmalagets poängstarkaste spelare bättrade på sin poängskörd idag med ett mål och en assist, vilket innebär att 25-åringen svarat för fyra mål och tre assist på fem matcher. Även Felicia Glad noterades för ett mål och en assist idag.

– Detta var Malmös andra raka förlust samtidigt som Jönköping tog en efterlängtad trepoängare efter två storförluster mot IKSU och KAIS Mora.

– I och med dagens seger gå Jönköping om Malmö i tabellen, båda lagen hade sex inspelade poäng inför dagens möte. Smålänningarna är just nu uppe på en femteplats och Malmö halkar ner en placering och är sjua. Detta kan ändras redan idag då Göteborg som har en poäng mindre än Jönköping möter Sirius idag.