Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Dalen
DAL

Två formsvaga lag ska göra upp om tre poäng

15 december 2017 15:00
Matchguide

Under lördagen möts Malmö och Dalen i Baltiska Hallen. Ett Malmö som jagar en slutspelsplats samtidigt som Dalen vill ta sig bort från botten. De båda lagen kommer med fyra respektive tre segrar bakom sig och är båda hungriga på tre fräscha poäng.


Malmö - Dalen

Lördag 17.00 Baltiska Hallen

Fem senaste Malmö: F, V, V, F, F

Fem senaste Dalen: F, F, F, V, F

Det är otroligt jämnt i tabellen där Malmö ligger på en tionde plats med tolv inspelade poäng - samma poäng som Karlstad på niondeplatsen. Dessutom är det bara två poäng upp till Sirius som ligger sjua. Skåningarna som endast tagit fyra vinster denna säsong, varav en på övertid, är i högsta grad med om att knipa en slutspelsplats. Noterbart är att Malmös skyttedrottning Ellen Rasmussen gjort poäng i samtliga matcher förutom en.

Även Dalen har gått tungt och har endas tre vinster på kontot denna säsong, en efter förlängning. Gästerna ligger näst sist i tabellen med samma poäng som Warberg som hamnar över det nedre strecket med bättre målskillnad. Dessutom flåsar Telge Dalen i nacken med bara tre poäng färre. En som Malmö får se upp med hos gästerna är Frida Eriksson som i matchen senast mot Telge svarade för tre mål, trots det förlorade Dalen med 7-6.

Malmö är det lag som släppt in näst flest mål i SSL hittills, 72 stycken. Gästerna har endast släppt in 56 bollar, däremot är man det laget som gjort minst mål framåt denna säsong.